Att shoppa vid rätt tid

Shopping kan man välja att göra mer eller mindre smart beroende av hur man väljer att lägga upp det. Bra exempel på lite smartare shopping är att handla julklappar under året istället för att tvingas ut i julhandeln. Många tycker att det är roligt att shoppa inför jul när det är kaos i butikerna och då är det ju bara att fortsätta med det, men för alla som tycker att det är lite för mycket stim och ståj under julhandeln så är ovanstående tips smart att ta till sig. För tips och ingående beskrivning av artiklar är denna en grym shoppingsajt.

Födelsedagspresenter

Utöver julklappar så är födelsedagspresenter en sådan sak som många stress-handlar och det leder ofta till att man väljer ut någonting som känns lite halvbra. Om man istället är öppen för att köpa presenter till sina nära och kära under hela året så är chansen att hitta den perfekta presenten mycket större.

Då majoriteten av alla familjer har familjemedlemmarnas födelsedagar utspridda över hela året så är man alltid i god tid oavsett vilken tid på året det är. Detta är ett av de bästa sätten att shoppa smart, för det är så mycket roligare när man känner att det man köpt är klockrent, istället för att det känns halvbra.

Shoppa när det är rea

En annan bra idé är att passa på när det är rea. Det går precis lika bra att handla presenter på rea som det går att handla till sig själv. Just presenter är roligt att shoppa om de är lite finurliga och för detta kan det krävas att man ger sig ut på lite okänd terräng.

När man ska hitta något som är lite speciellt så kan man behöva lång tid på sig då det kanske inte dyker upp mitt framför näsan på en och då är det toppen att kolla just reor, eftersom det kan gömma sig roliga grejer där.

Eugén Bergqvist
Senaste inläggen av Eugén Bergqvist (se alla)