Cashbacker – nätshopping med återbäring

Nätshoppning med återbäring, erbjudanden och rabatter hos en mängd nätbutiker. Låter det som något för dig? I så fall tycker vi att du ska kolla in nättjänsten Cashbacker. Här ger vi dig en introduktion.

Vad är Cashbacker

Cashbacker är det rätta alternativet för dig som gillar att handla på nätet. Hos oss handlar du med återbäring i över 560 olika nätbutiker med varierat utbud samt kan ta del av erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Vi samarbetar med nätbutiker som säljer varor inom kategorierna: barn, bil, elektronik, hälsa och skönhet, hem och trädgård, kläder och accessoarer, resor, sport och fritid, tjänster och abonnemang samt underhållning. Som du kan se är det ett mycket brett utbud och vi samarbetar dessutom med några av de allra största nätbutikerna i Sverige såsom CDON och Ellos.

Du kanske frågar dig hur det kan komma sig att man kan få återbäring på sina inköp? Kanske låter det för bra för att vara sant? Det fungerar som så att våra samarbetspartners, nätbutikerna, ger oss provision för de inköp du gör via länkarna på vår hemsida. Sedan delar vi denna provision med dig i form av en återbäring. Du kan sedan begära att få pengarna utbetalade till ditt bankkonto. Cashbacker betalar ut pengar till alla svenska banker. Enklare än så kan det inte bli. Dessutom är det helt gratis. Du betalar ingenting vare sig för att registrera dig eller för att använda tjänsten. Däremot kan du få hela 50 kr om du värvar andra medlemmar till Cashbacker.

Internetsida och mobil-app

Cashbacker finns både som hemsida och som mobil-app, allt för att göra din nätshopping enklare. Om du föredrar att göra dina inköp framför datorn rekommenderar vi dig att använda hemsidan cashbacker.se. Den är enkel att använda, du finner snabbt det du söker oavsett om det är en enskild affär eller en viss vara och du finner svar på en mängd frågor, kan läsa recensioner av andra använda med mera.

Om du vill ha ännu mer flexibilitet rekommenderar vi dig att ladda ner Cashbackers mobil-app. På så vis kan du göra dina inköp när som helst och var som helst. Vi uppdaterar regelbundet appen för att den ska fungera så smidigt som möjligt, och vi är självklart lyhörda inför eventuella förbättringsförslag som ni kunder kommer med.

Aron Eriksson
Senaste inläggen av Aron Eriksson (se alla)