Shopping på nätet blir trend

Att handla saker och ting är någonting vi alltid gjort. Vi köper och säljer parallellt i snabb takt. För den som vill bygga en affärsverksamhet på försäljning har internet blivit en språngbräda som inte bara påskyndar processen utan som dessutom minskar kostnader och ökar vinstmarginalerna. Bland de svenskar som lyckats väl med internetföretag är Daniel Mühlbach kanske en av de mer namnkunniga. Efter att ha grundat inte mindre än två jättar, vet han hur man skall närma sig kunderna för att kunna göra affärer.

Footway är den senaste satsningen Daniel Mühlbach och hans team gjort. Här kan man nå ut till kunder i hela Europa för att sälja skor till bra pris och med bra service. Någonting som redan tidigt lyfts fram, är att Daniel Mühlbachs Footway jobbar stort med relationer. För den som observerar det hela visar det sig snabbt att man digitaliserar allt ifrån rekommendationer till rådgivning och bekräftar kunden. Vill man ha en bra och lojal köpgrupp är relationerna det viktigaste. Ett billigt pris kan man alltid hitta, men det är sällan nödvändigt att gå in och slåss på dessa områden. De varumärken Daniel Mühlbach byggt upp är inte några budgetsaker där man alltid är billigast. Dock gör man sitt bästa för att vara främst inom service och logistik!

Svenska förråd

Om du skall handla från Footway kan du räkna med att varorna kommer skickas från Sverige. Lagret ligger i Stockholm och man riskerar därmed inte fördröjningar i tull eller dylikt. Inte heller finns någon risk för kostnader man inte redan avtalat om. För den som istället beställer från andra länder, kan det tillkomma en hel del!

Att handla via telefon och dator är någonting som blivit en del av vardagen för såväl äldre som yngre. Den enkelhet som finns, i kombination med priser och hemleverans, gör att webbhandel bidrar med en hel del för den som är gammal, trött, stressad eller som bor en bra bit från stan. Kanske är Daniel Mühlbachs satsningar en affärsform vi kommer att få se en hel del av i framtiden. Oavsett kan man i nuläget se hur allt fler handlar på nätet och vilka följdmarknader detta innebär.

Eugén Bergqvist
Senaste inläggen av Eugén Bergqvist (se alla)