Korten som berättar om framtiden

Korten som berättar om framtiden
Att berätta om framtiden genom tarotkort är ett mycket populärt sätt att syssla med spådom i västvärlden. De vackra och mystiska tarotkorten har väglett många personer längs med livets slingriga vägar. En vägvisare av detta slag kan ge hopp och tro på en ljusare framtid eller hjälpa en vid viktiga val i livet där man med egna argument inte kommer vidare. Om du är intresserad av ämnet finns mycket information på nätet, bland annat på tarotguiderna.com.

Det finns en mängd olika sätt att spå framtiden, till exempel att läsa händer, så kallad kiromanti eller att spå i kaffesump, så kallad tasseografi. En annan känd spåmetod är att läsa framtiden i en kristallkula eller något annat som blänker som till exempel vattenytan eller en spegel. En annan folklig och populär metod för att sia om framtiden är astrologin där man fastställer horoskop genom att titta på hur stjärnorna och planeterna rör sig. På tarotguiderna.com får du lära dig mer om olika sätt att spå framtiden.

De populära tarotkorten

Ett mycket populärt sätt att sia om framtiden är att använda tarotkort. Kortens historia är inte helt självklar, men vissa menar att tarotkort funnits med ändå sedan Egypten. En tarotkortlek har 78 olika kort och är uppdelad i två delar där den ena berättar om stora händelser och den andra om mindre händelser. Det finns en mängd olika slags kort på marknaden och dessa kan se mycket olika ut. Om du vill börja lägga tarotkort bör du välja kort som du känner en dragning eller en koppling till. Det är viktigt att en person som lägger tarotkort för någon annans räkning har ett öppet sinne. Om du är duktig på att tolka tarotkort kommer du att kunna vägleda andra människor och hjälpa dem fatta viktiga beslut i livet. Varje kort har sin egen speciella innebörd och personer som är duktiga på att tolka korten kan berätta om kortets innebörd för den som spås samtidigt som den tar hänsyn till just den personens omständigheter. Om du är intresserad av tarot kan du läsa mer om ämnet på tarotguiderna.com. Det finns även kurser inom ämnet, samt en mängd böcker inom området.

Aron Eriksson
Senaste inläggen av Aron Eriksson (se alla)