Snygga jeans för damer

På jakt efter nya jeans? Att köpa nya jeans kan för den ena vara det roligaste som finns, medan en annan tycker att de närmast oändliga turerna in och ut ur olika omklädningsrum är det jobbigaste som finns. Oavsett om du är en tvättäkta jeansälskare, eller bara är i stort behov av att köpa jeans för att dina gamla gått sönder – här kommer guiden för att hitta snygga jeans för dam!

Vilka jeans man bör köpa

Som med alla typer av kläder finns det sällan en modell som passar alla. Människor har olika kroppsform och storlek, och dessutom skiljer vi oss åt i både smak och stil. Därför kan man knappast förutsätta att alla skulle falla för samma jeansmodell! Som tur är har även jeanstillverkarna och klädbutikerna insett detta. Idag finns det mängder av olika snygga jeans för dam, och dessa skiljer sig åt i både modell och färg.

För att hitta den modell som passar en bäst får man helt enkelt ge sig ut i butikerna och prova runt. I slutändan är det viktigaste att man själv tycker att man är fin och känner sig bekväm i sina nya jeans. Det betyder inte alltid att jeansen sitter som på provdockan eller modellen. Som sagts så är alla människor skapta olika, och därför kan man bara utgå från sig själv när man letar efter nya jeans.

Olika modeller på snygga jeans dam

Idag finns det massa olika modeller på jeans, och dessa är bland annat:

  • Slim fit
  • Regular fit
  • Loose fit

Slim fit

Slim fit är en modell med figurnära och smal passform, men bör för den delen inte sitta alltför tight. En slim fit- modell sitter som allra skönast om den har lite stretch i sig, så att man kan röra sig bekvämt.

Regular fit

Regular fit är en klassisk modell med en rak passform. De är ofta något tajtare över lår och runmpa, medan utrymmet blir större över knäna och neråt.

Loose fit

Loose fit är en modell som har en rymlig och lös passform. De ger ofta ett avslappnat intryck, där fickor och midja är relativt låga.

Aron Eriksson
Senaste inläggen av Aron Eriksson (se alla)