Utbud fillers i Göteborg

Filler är till för våra kroppar och ansikten. Fillers kan användas till olika delar av ansiktet. Hakan är en av de viktigaste punkterna av kroppen och lyckligtvis drag som har möjlighet att fyllas och ändras till vad du vill ha. Snyggare haka är eftertraktat hos många och behandling med filler i kindben kan kliniker få din önskan att gå i uppfyllelse.

Hyaluronsyran som används i fillerbehandling är framtagen för att resultera i en naturlig effekt på det behandlade området. Kliniker med fillerbehandling vill ge dig ett naturligt resultat med filler.

Fillers

Med fillerbehandling kan du få ett mer symmetrisk ansikte och skarpare drag. En naturlig läppförstoring är möjlig med fillerbehandling. Fillerbehandling är ett bra sätt för att exempelvis ändra din näsas proportioner och som är ett populärt alternativ till näsplastik. Upplever du exempelvis att du har brednäsa och vill korrigera det. Då fungerar det alldeles utmärkt att få smalare näsa med fillers som är alternativ till näsoperation för bred näsa.

Det finns olika sätt att behandla med filler. Ett par av anledningarna till en fillersbehandling är:

  • Ankläppar
  • Smalare näsa
  • Framhäva ansiktsdrag

Fillers kindben pris

Behandlingar med fillers för exempelvis haka skiljer sig olika från behandlare till behandlare med varierande priser. Prisförslag med offert ges i samband med möte hos kliniken som ni träffar före fillersinjektionen. Där går ni igenom vilken behandling ni vill ha, om ni gjort fillers tidigare eller om det är första gången för dig och vad som sker efter ingreppet. Det är under konsultationen som skönhetsklinikerna ger sin åsikt om volym och behandling för att ge dig ett naturligt resultat.

Vill göra fillers?

Du börjar med en överläggning tillsammans med skönhetskliniken för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första fillerbehandling, behandling med fillers för exempelvis näskorrigering eller om du har gjort ingrepp tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med din klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att kliniken ska ge sin expertis kring hur exempelvis, din näsa bör behandlas.

Till fillers ingår bedövning som är till för att injektionen ska vara så smärtfri som möjligt. Efter bedövningen tagit verkan sker injiceringen och är vanligtvis klar inom 5-15 minuter beroende på mängden fillers som behandlingen består utav.

Fillers före efter

Skönhetskliniken är med dig hela vägen när du ska göra din behandling med fillers i Göteborg. Direkt efter din behandling med exempelvis läppförstoring är vanligtvis att svullnad och irritation är aktuellt. Det här beror helt på hur din kropp reagerar och vilken behandling du gjort för det är inte ovanligt att det känns som vanligt i många fall. Irritationen och svullnaden går ner i takt med att irritationen lägger sig, vilket tar från ett par dagar till veckor beroende på behandling. Behandlingen med fillers varar i regel 3-12 månader beroende på hur regelbundet du gör fillers. Mer behandlingar ger längre varaktighet för exempelvis utfyllnad av haka och beroende på din kroppstyp bryts dina fillers ner i sin egen takt.

För en framgångsrik projicering väger konsultationen in som du gör först av allt med din klinik för att diskutera hur du vill exempelvis forma din haka och vad som är möjligt ur behandlarens expertis kring fillerbehandling.

Filler Göteborg

När du har gjort dina fillers är det viktigaste att du blir nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett fint och naturligt resultat av din fillersbehandling. För att få ett fylligt, långvarigt resultat behöver du regelbundet exempelvis fylla på din haka. För att förtydliga, för varje filler du gör, stärker du resultatet och det kommer att behålla sin form längre än vad exempelvis enstaka fillers gör. Behandlarna är ditt stöd genom konsultation, när du gör dina fillers före efter och under din behandling.

Reidar Falk
Senaste inläggen av Reidar Falk (se alla)