Stort utbud av underkläder hos Feminint.se

Feminint.se är en onlinebutik som säljer damunderkläder i både stora och små storlekar. Här går även att hitta ovanliga storlekar på BH:ar, till exempel med mindre omkrets och större kupor. Här finns kupstorlekar upp till O, vilket är relativt ovanligt men bra för den med större byst som har svårt att hitta passande underkläder. Läs mer om utbudet och butiken nedan.

Utbud hus Feminint.se

https://www.feminint.se/ har som sagt ett stort utbud av damunderkläder i varierande storlekar – samt i ovanliga storlekar. Man erbjuder till exempel stora BH storlekar vad gäller både omkrets och kupa men även ovanliga BH storlekar med liten omkrets och storkupa – till exempel 65 K.

Även BHar med stora storlekar finns i väldigt många modeller, både enkla och neutrala likaväl som lite finare varianter, vilket gör att även personer med större byst, som kanske har svårt att hitta olika modeller i vanliga fall, har mycket att välja bland när det kommer till utseende.

Förutom ett stort utbud av BHar i olika modeller och storlekar finns även mycket annat att hitta. Några av butikens kategorier är:

  • BH
  • Trosor
  • Strumpor
  • Badkläder
  • Nattkläder
  • Bröllop
  • Mammakläder/underkläder

 

Även trosor, badkläder och annat finns från väldigt små till väldigt stora storlekar i varierande modeller som passar dom flesta kroppsformer.

Mer om butiken

Feminint.se har ett mål och det är att alla kvinnor ska kunna hitta passande underkläder i butiken, oavsett storlek, kroppsform och ålder. Man erbjuder en rad olika varumärken, både kända och okända, och hela sortimentet är handplockat av kunniga specialister.

Man har dessutom en kundtjänst som kan guida kunden till att hitta rätt storlek. Den som ringer till butikens kundtjänst får då prata med en BH-specialist och man är välkommen att ta kontakt för att få bra råd och tips inför ett köp.

På Feminint.se har man fri frakt och fria returer och för möjlighet att prova vissa av plaggen hemma om man känner sig osäker på vilken storlek man ska välja. Man erbjuder 30 dagars öppet köp och vill man byta till en annan storlek så är även byten kostnadsfria.

På hemsidan kan man fylla i sin e-postadress om man vill prenumerera å butikens nyhetsbrev, där man bland annat kan komma att ta emot erbjudanden, aktuella tävlingar, inspiration och andra nyheter.

Agnes Gustafsson
Senaste inläggen av Agnes Gustafsson (se alla)