Hälsa och personliga produkter

Satisfyer Pro 2 Next Generation är en lufttrycksvibrator framtagen för att stimulera kvinnor. Den har en enkel design men avancerad teknik – som skapar ett vacuum som ger snabbare och kraftigare njutning. Kort och gott är det en modern vibrator för kvinnlig njutning – som dessutom blivit hyllad för sina funktioner och tekniska egenskaper. Här kan du läsa mer om produkten och hur den fungerar.

Satisfyer Pro 2 Next Generation för kvinnlig njutning

Satisfyer Pro 2 Next Generation är som sagt en slags vibrator för kvinnlig stimulans och njutning. Till skillnad från andra vibratorer är just denna gjord med en ny och mer avancerad teknik, som gör att stimulansen sker med hjälp av vakuum och vibrerande tryckvågor – detta gör att njutningen kommer både snabbare och blir mer kraftfull. Vibratorn har ett ovalt format munstycke som är tillverkat i mjukt och följsamt silikon, vilket gör att den passar för alla kvinnor, oavsett former. Nedan följer några av dom egenskaper som gjort produkten så populär:

  • Passar för alla kvinnor
  • Prisvärd
  • Tillverkad med den senaste tekniken

Teknisk information

Satisfyer Pro 2 Next Generation har många bra tekniska egenskaper. Den nätta modellen är ergonomiskt utformad och ligger med sina ca 16 cm bra i handen. Den är uppladdningsbar så batterier behöver inte bytas ut. Första laddningen tar drygt 8 timmar men därefter räcker det med 1,5 timmes laddning för att få ett fulladdat batteri på nytt. Satisfyer Pro 2 Next Generation är tystgående och har 11 intensitetsnivåer. Vilken nivå man vill ha ställer man enkelt in med dom lättillgängliga knapparna som finns på baksidan.

Lufttrycksvibratorn är vattentålig och kan så ledes användas var som helst – i duschen eller i badet, och tack vare vattentåligheten är den dessutom enkel att rengöra. Själva munstycket är gjort av medicinsk silikon vilket också gör den mycket hygienisk och enkel att hålla fri från bakterier. Bästa sättet att rengöra den är med ljummet vatten och mild tvål – som bör sköljas av noggrant efter rengöring. Den som köper en Satisfyer Pro 2 Next Generation får också hela 15 års garanti på sin produkt, som enligt många dessutom är väldigt prisvärd. Till rabatterat pris kostar den ca 259 kronor om man lyckas hitta en sådan deal, medan ordinarie pris ligger runt ca 700–800 kronor.

Bo Lindström