Därför ska du köpa skor från Charlotte of Sweden

Alla skor från Charlotte of Sweden har svensk design och är dessutom gjorda av skinn. Det finns många varianter och modeller att välja bland – något som passar för dom flesta. Ska du bara köpa ett par skor i år kanske detta är ett märke att överväga. Varför? Det kan du läsa mer om här!

Svensk design

Idag finns många internationella skomärken på den svenska marknaden och det kan faktiskt vara svårt att hitta skor med svensk design. Alla skor från Charlotte of Sweden är designade i Sverige och det är alltid roligt (och bra) att stötta svenska företag. Bra att känna till är dock att skorna inte tillverkas i Sverige, utan ute i Europa, men grunden för märket är svenskt vilket kan vara nog så bra.

Kvalitet för bra pris

Skor från Charlotte of Sweden är inte särskilt dyra med tanke på att dom håller hög kvalitet. Ett par vanliga vår/sommar/höstskor går loss på runt tusenlappen och för en sko som klarar vinterns kyla får man betala ett par hundralappar till. Skorna håller, enligt märket själv, hög kvalitet och det är alltid bra att välja det när det gäller skor – i alla fall om man vill att dom ska hålla länge. Förutom sommar och vinterskor finns även följande att hitta i märkets sortiment:

  • Sandaler
  • Ballerinaskor

Alla skor från Charlotte of Sweden är gjorda i skinn

En annan anledning att välja skor från Charlotte of Sweden är för att alla deras modeller är tillverkade i skinn. Skinnet är också en av anledningarna till att skorna håller hög kvalitet, då det är slitstarkt och hållbart om man bara tar hand om det på rätt sätt. Men det ger också mjuka och sköna skor, som efter en tids användning formar sig efter foten. Detta ger en ergonomisk och fotriktig sko som kan bäras både till vardags och till fest.

För den som är intresserad och sugen att köpa ett par skor från Charlotte of Sweden finns hela sortimentet att tillgå på nätet. Kanske är det dags att byta ut dom klassiska vita eller svarta skor mot ett par mer färgglada? Märket ger möjlighet till det då flera av modellerna finns att hitta i glada färger så som gult och rött.

Ivar Hermansson
Senaste inläggen av Ivar Hermansson (se alla)