Låt Appfix laga din mobil – det lönar sig

Det finns flera olika slags reparationer som kan utföras på din mobiltelefon. Vissa av dessa är mindre medan andra bör betraktas som lite större. Inte alla problem kan åtgärdas men de allra flesta skador och liknande kan repareras. Och du bör låta en mobilreparatör som Appfix laga din mobil när den går sönder. Det kan nämligen löna sig rejält jämfört med att köpa en ny mobiltelefon.

Till att börja med bör vi också nämna att du aldrig bör laga din smartphone på egen hand. Genom att öppna mobilen kommer du nämligen göra din garanti ogiltig. Och även om du har försäkrat mobiltelefonen kommer du troligtvis inte kunna få ut några pengar för den om du så skulle försöka. Så istället för att ge dig i kast med detta gör du bäst i att ta mobiltelefonen till en riktig reparatör.

Läs mer om Appfix tjänster på https://www.appfix.se/ eller fortsätt att läsa om mobilreparationer nedan!

Appfix lagar trasiga bildskärmar och hörlursingångar

Det finns många vanliga skador som uppstår på våra mobiler som Appfix kan hjälpa dig att reparera. Dessa är två exempel på sådana:

  • Trasig bildskärm
    Displayen på din mobiltelefon är en av de komponenter som ofta skadas. Beroende på hur den är byggd kan reparationen vara enkel eller mer komplicerad. Men det är sällan lönt att kassera en i övrigt fullt fungerande mobiltelefon bara för att bildskärmen är trasig. Så låt Appfix kika på den och se om det inte kan löna sig att reparera displayen!
  • Trasig hörlursingång
    Hörlursingången på din mobiltelefon utsätts för påfrestningar i olika situationer. Detta gäller inte minst i samband med träning och andra fysiska aktiviteter där du lyssnar på musik samtidigt som du rör på dig. Hörlursingången kan då enkelt skadas men detta är en relativt enkel och billig komponent att ersätta. Den kan nämligen fästas direkt på mobilens moderkort och är sällan ansluten till andra komponenter. Vissa mobiltelefoner är dock svårare än andra att öppna och reparera. Men genom att höra av dig till Appfix kan du högst troligt få hörlursingången på din mobil reparerad.
Ivar Hermansson
Senaste inläggen av Ivar Hermansson (se alla)